a blog about recipes ranging from dessert, brownies, cakes to healthy dishes
Peanut Butter Balls
60 Minute Easy Peanut Butter Balls
Ingredients
6 Tablëspoons buttër, softënëd
1/2 cup crëamy pëanut buttër
1/4 cup marshmallow crëam
1/2 tëaspoon vanilla ëxtract
pinch of salt
2 cups powdërëd sugar
1 - 10 ouncë bag dark chocolatë or whitë mëlts
sprinklës, optional
Takes 60,
serves 36.
Instructions
Bëat thë buttër, pëanut buttër, and marshmallow crëam until crëamy. Add thë vanilla and salt and bëat again.
Slowly add thë powdërëd sugar until a soft dough forms.
Roll thë dough into 36 ëvën balls. Rëfrigëratë for at lëast 30 minutës.
Mëlt thë chocolatë mëlts according to thë packagë dirëctions.
Rëmovë a fëw pëanut buttër balls at a timë from thë rëfrigërator. Usë a toothpick and spoon to dip thë balls in thë mëltëd chocolatë.
Placë thë balls on a parchmënt papër linëd tray and twist thë toothpick out. Dab a littlë bit of chocolatë ovër thë holë and top with sprinklës. Lët sët.
Storë in a loosëly sëalëd containër on thë countër for 1-2 days, or in thë rëfrigërator for up to 2 wëëks.
No comments:
Post a Comment