Prëhëat ovën to 325 dëgrëës. Grëasë a 9 inch round or squarë pan and sët asidë. (I usëd a 9 inch springform pan and it workëd grëat)
In a largë bowl or kitchënmaid mixër, crëam buttër and sugar until light and fluffy. Bëat in molassës and ëgg until blëndëd togëthër. Combinë thë flour, baking
soda, gingër, cinnamon and salt; add to crëamëd mixturë altërnatëly
with watër.
Pour thë cakë into thë 9 inch pan. Bakë for 35-40 minutës or until toothpick in cëntër comës out clëan. Placë on a wirë rack.
To makë thë caramël saucë: In a mëdium sizë saucëpan, combinë brown sugar and cornstarch. Add thë watër and bring to a boil until thë saucë starts to thickën about 2 minutës. Rëmovë from hëat and stir in thë cubëd buttër and vanilla until mëltëd and smooth. Sërvë ovër warm cakë with whippëd crëam.
No comments:
Post a Comment