- 3 sticks (24 tablëspoons) unsaltëd buttër, room tëmpëraturë
- 2 cups granulatëd sugar
- 2 largë ëggs, room tëmpëraturë
- 1 tëaspoon purë vanilla ëxtract
- 1 cup milk (suggëst using 2% or wholë)
- ¾ cup cocoa powdër
- 2 cups all-purposë flour
- ½ tëaspoon salt
Frosting
- 6 tablëspoons unsaltëd buttër
- 6 tablëspoons milk (usë at lëast 2% milk fat)
- 1½ cups granulatëd sugar
- ½ tëaspoon salt
- 1 cup chocolatë chips (milk chocolatë or sëmi-swëët)
Instructions
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës and spray a 9x13 baking with non-stick spray.
- Crëam togëthër buttër and sugar until smooth and fluffy. Add ëggs and vanilla and mix wëll, scraping down sidës of bowl as nëcëssary.
- Mix cocoa powdër, flour and salt in a bowl.
- Altërnatë adding thë dry ingrëdiënts and milk in thrëë stagës mixing on low spëëd until incorporatëd - dry ingrëdiënts, milk, dry ingrëdiënts, milk thën dry ingrëdiënts.
- Pour into prëparëd pan, sprëad ëvënly and bakë for 30 minutës. Oncë donë baking, lët cool for 30 minutës bëforë frosting. Don't complëtëly cool though...you want thë browniës to bë slightly warm whën frostëd.
- To makë thë frosting add thë buttër, milk and granulatëd sugar to a saucëpan and placë ovër mëdium hëat. Bring to a boil and boil for onë minutë. Rëmovë from hëat, stir in salt and chocolatë chips. Whisk vigorously until smooth thën immëdiatëly pour onto warm browniës sprëading bëforë it starts to sët. Thë frosting starts to hardën quickly so work fast! Lët browniës sët for at lëast an onë hour bëforë cutting into thëm.
- etc
- etc
- full instructions >> HERE (wait 5 second for ads)
No comments:
Post a Comment