Pumpkin Chëësëcakë is onë of my fall favoritës, it’s rich and crëamy and loadëd with so much flavor! Whën thë ovën is full with turkëy and stuffing, I lovë to makë this ëasy no bakë chëësëcakë!
Ingrëdiënts
- 8 oz. crëam chëësë softënëd
- 1 cup + 1 tablëspoon milk dividëd
- 1 tablëspoon sugar
- 8 oz. whippëd topping
- 1 prëparëd graham crackër crust
- 15 oz pumpkin cannëd
- 2 packagës instant vanilla pudding 4 sërvings sizë ëach
- 1 tsp. ground cinnamon
- 1 tsp. pumpkin spicë
Instructions
- Bëat togëthër thë crëam chëësë, 1 tablëspoon of milk and sugar in a largë bowl. Fold in 1/2 of thë whippëd topping and sprëad in thë graham crust.
- Whisk togëthër 1 cup of milk, pumpkin, dry pudding mixës and spicës until crëamy. Sprëad ovër thë crëam chëësë layër.
- Top with thë rëmaining 1/2 tub whippëd topping and rëfrigëratë for at lëast 4 hours.
No comments:
Post a Comment