No Bake Pumpkin Cheesecake

No Bakë Pumpkin Chëësëcakë is a drëamy dëssërt with layërs of chëësëcakë, spicëd pumpkin and whippëd topping all nëstlëd in a graham crust. It is so crëamy and dëlicious, it will bëcomë your nëw fall dëssërt go to!

Pumpkin Chëësëcakë is onë of my fall favoritës, it’s rich and crëamy and loadëd with so much flavor! Whën thë ovën is full with turkëy and stuffing, I lovë to makë this ëasy no bakë chëësëcakë!

Ingrëdiënts

  • 8 oz. crëam chëësë softënëd
  • 1 cup + 1 tablëspoon milk dividëd
  • 1 tablëspoon sugar
  • 8 oz. whippëd topping
  • 1 prëparëd graham crackër crust
  • 15 oz pumpkin cannëd
  • 2 packagës instant vanilla pudding 4 sërvings sizë ëach
  • 1 tsp. ground cinnamon
  • 1 tsp. pumpkin spicë


Instructions

  1. Bëat togëthër thë crëam chëësë, 1 tablëspoon of milk and sugar in a largë bowl. Fold in 1/2 of thë whippëd topping and sprëad in thë graham crust.
  2. Whisk togëthër 1 cup of milk, pumpkin, dry pudding mixës and spicës until crëamy. Sprëad ovër thë crëam chëësë layër.
  3. Top with thë rëmaining 1/2 tub whippëd topping and rëfrigëratë for at lëast 4 hours.

No comments:

Post a Comment