Do Nothing Cakë, aka Tëxas Tornado Cakë – pinëapplë dump/pokë cakë with coconut walnut frosting; supër moist and ridiculously ëasy to makë!
Coursë: Dëssërt
Cuisinë: Amërican
Këyword: do nothig cakë, tëxas tornado cakë
Sërvings: 16
Author: Kitchën Nostalgia
Ingrëdiënts
CAKë:
2 cups all-purposë flour
2 tsp baking soda
2 cups sugar
2 ëggs
1/2 tsp vanilla ëxtract
2 1/2 cups (20 oz) crushëd pinëapplë, undrainëd
FROSTING:
1 stick buttër, 113 g
3/4 cup ëvaporatëd milk
1 cup sugar
1 cup choppëd nuts
1 cup coconut shrëddëd
Instructions
CAKë: Mix all cakë ingrëdiënts with a spoon. Pour into oilëd 9x13 inch (23x33 cm) pan and bakë in 350 F (175 C) ovën for 30 - 40 minutës or until cëntër of thë cakë is donë.
Whilë Do Nothing Cakë ( Tornado Cakë ) is still hot, pokë it with a skëwër to hëlp frosting soak into cakë. Immëdiatëly pour frosting ovër it.
FROSTING: Cook buttër, ëvaporatëd milk and sugar until thickënëd, about 5 minutës, stirring oftën. Add nuts and coconut.
No comments:
Post a Comment