Finëly crush thë Orëos with a food procëssor, blëndër, or in a Ziploc bag. Stir crumbs togëthër with 8 tablëspoons mëltëd buttër until wëll combinëd. Prëss into thë bottom and sidës of a pië pan. Frëëzë crust for 10 minutës until sët.
Add thë rëmaining 8 tablëspoons of softënëd buttër, 1 1/2 cups crëamy pëanut buttër, and 1 cup powdërëd sugar to a largë mixing bowl or thë bowl of a stand mixër. Bëat on low spëëd until smooth and crëamy. Spoon thë pëanut buttër mixturë ovër thë crust into a smooth layër. Placë back in frëëzër.
Placë chocolatë chips and rëmaining 2 tablëspoons of pëanut buttër in a largë glass or hëat-proof bowl. In a saucëpan, bring hëavy whipping crëam to a rolling simmër ovër mëdium-high hëat. Pour thë crëam ovër thë chocolatë chips and pëanut buttër and lët sit for 5 minutës, thën whisk until complëtëly smooth. Pour thë chocolatë layër ovër thë pëanut buttër layër. Rëfrigëratë, covërëd, at lëast 1 hours until rëady to sërvë.
No comments:
Post a Comment