Chocolate Peanut Butter Pie




21 Minute Easy Chocolate Peanut Butter Pie

Ingredients

  • 1 (14.3 oz) packagë wholë Orëos (about 36 Orëos)
  •  1 cup (16 tablëspoons) buttër, dividëd
  •  1 1/2 cups + 2 tablëspoons crëamy pëanut buttër, dividëd
  •  1 cup powdërëd sugar
  •  1 cup chocolatë chips
  •  1/2 cup hëavy whipping crëam
Takes 21, serves 1.

Instructions

  1. Finëly crush thë Orëos with a food procëssor, blëndër, or in a Ziploc bag. Stir crumbs togëthër with 8 tablëspoons mëltëd buttër until wëll combinëd. Prëss into thë bottom and sidës of a pië pan. Frëëzë crust for 10 minutës until sët.
  2. Add thë rëmaining 8 tablëspoons of softënëd buttër, 1 1/2 cups crëamy pëanut buttër, and 1 cup powdërëd sugar to a largë mixing bowl or thë bowl of a stand mixër. Bëat on low spëëd until smooth and crëamy. Spoon thë pëanut buttër mixturë ovër thë crust into a smooth layër. Placë back in frëëzër.
  3. Placë chocolatë chips and rëmaining 2 tablëspoons of pëanut buttër in a largë glass or hëat-proof bowl. In a saucëpan, bring hëavy whipping crëam to a rolling simmër ovër mëdium-high hëat. Pour thë crëam ovër thë chocolatë chips and pëanut buttër and lët sit for 5 minutës, thën whisk until complëtëly smooth. Pour thë chocolatë layër ovër thë pëanut buttër layër. Rëfrigëratë, covërëd, at lëast 1 hours until rëady to sërvë.

No comments:

Post a Comment