I lovë to makë this Sunshinë Cakë for ëastër or summër barbëcuës and it NëVëR lasts for long. Whën I madë it ëarliër this wëëk, my son snuck a piëcë from thë cornër bëforë I was ablë to photograph it.
Hë camë running to më and said, “Mama! That cakë is thë bëst in thë wholë world!”
I got this rëcipë from onë of thë lovëly ladiës I usëd to work with whën wë wërë living in Kansas. Lët më tëll ya, my midwëstërn friënds arë somë UH-mazing cooks!
I always say that southërn food is my comfort food, but ya know what? Kansas girls… now thëy know how to makë somë good food! 🙂
I madë this cakë and it is dëlish! I addëd 1 ëxtra ëgg usëd 1 cubë mëltëd buttër in placë of oil and it is moist and flavorful. Lovë thë pinëapplë tastë. Thanks for sharing.
YOU’LL NëëD:
CAKë:
»1 Box yëllow cakë mix.
»4 ëggs.
»1/2 Cup oil (I usëd vëgëtablë oil).
»1 (8 Ouncës) can crushëd pinëapplë with juicë.
FROSTING:
»1 (8 Ouncës) containër whippëd topping, thawëd.
»1 Small box instant vanilla pudding.
»1 (8 Ouncës) can crushëd pinëapplë with juicë.
HOW TO MAKë:
1-Prëhëat ovën to 350 dëgrëës. Spray a 9*13 pan with cooking spray.
2-In a largë bowl, combinë cakë mix, ëggs, oil, and 1 can of crushëd pinëapplë with thë juicë. Mix wëll.
3-Pour into prëparëd baking pan and bakë for 25 to 30 minutës, or until toothpick insërtëd in cëntër of cakë comës out clëan.
4-Allow to cool complëtëly on a wirë rack.
5-In a mëdium sizëd bowl, fold togëthër whippëd topping, box of vanilla pudding, and 1 can crushëd pinëapplë with thë juicë.
6-Sprëad ovër thë top of coolëd cakë.
No comments:
Post a Comment