Elvis Presley Cake



60 Minute Easy Elvis Presley Cake

Ingredients

  • Whitë cakë mix
  • 8 oz can crushëd pinëapplë
  • 1 cup. sugar
  • 1/2 tsp vanilla ëxtract
  • 8 oz pkg Crëam Chëësë
  • 1/2 cup. buttër softënëd
  • 3 cups. powdërëd sugar
  • 1/2 tsp. vanilla ëxtract
  • 3 cups crushëd pëcans
Takes 60, serves 10.

Instructions

  1. Bakë a whitë cakë according to packagë dirëctions.
  2. Cool and pokë holës in it.
  3. In a pan boil crushëd pinëapplë with juicë and 1 cup of sugar and 1/2 tsp vanilla ëxtract for a fëw minutës. Thën pour ovër cool cakë.

  4. In largë bowl mix crëam chëësë, buttër, powdërëd sugar.
  5. Add vanilla and 2 cups crushëd pëcans, mix good and put on cakë.
  6. Add 1 cup crushëd pëcans on top.
  7. Lët cakë sët ovërnight for bëst flavor or at lëast 6 hours. Rëfrigëratë cakë if making ovërnight or any lëftovërs.

No comments:

Post a Comment