Elvis Presley Cake
60 Minute Easy Elvis Presley Cake
Ingredients
- Whitë cakë mix
- 8 oz can crushëd pinëapplë
- 1 cup. sugar
- 1/2 tsp vanilla ëxtract
- 8 oz pkg Crëam Chëësë
- 1/2 cup. buttër softënëd
- 3 cups. powdërëd sugar
- 1/2 tsp. vanilla ëxtract
- 3 cups crushëd pëcans
Takes 60,
serves 10.
Instructions
- Bakë a whitë cakë according to packagë dirëctions.
- Cool and pokë holës in it.
- In a pan boil crushëd pinëapplë with juicë and 1 cup of sugar and 1/2 tsp vanilla ëxtract for a fëw minutës. Thën pour ovër cool cakë.
- In largë bowl mix crëam chëësë, buttër, powdërëd sugar.
- Add vanilla and 2 cups crushëd pëcans, mix good and put on cakë.
- Add 1 cup crushëd pëcans on top.
- Lët cakë sët ovërnight for bëst flavor or at lëast 6 hours. Rëfrigëratë cakë if making ovërnight or any lëftovërs.
No comments:
Post a Comment