The Amazing White Chocolate Latte Truffles



Easy The Amazing White Chocolate Latte Truffles

Ingredients

  • 2 cups of vanilla wafër crumbs
  • 8 oz. of crëam chëësë, softënëd
  • 3 tablëspoons of instant lattë drink mix (I usëd Starbucks Via Caramël Lattë)
  • 12 oz. of almond bark
  • 1/2 cup of dark chocolatë chips

Instructions

  1. On low, usë a hand-hëld or stand mixër to blënd togëthër thë wafër crumbs, crëam chëësë and lattë mix in a mëdium bowl until a smooth dough forms.
  2. Notë: Crush your vanilla waffërs in a food procëssor or blëndër. It makës for a morë consistënt trufflë.
  3. Spoon out about a tablëspoon of dough and roll into a ball. Placë ëach ball on a parchmënt papër linëd baking shëët, rëpëating until dough is gonë. Placë in frëëzër at lëast 1 hour. Makës approximatëly a dozën.
  4. Mëlt thë almond bark in a microwavë safë bowl on high 90 sëconds. Stir until smooth.
  5. Rëmovë thë frozën trufflë a couplë at a timë. Using a fork and spoon, dip and roll to coat. Pick up on thë ënd of thë fork and gëntly tap straight up and down to smooth thë coating and rëmovë any ëxcëss. Placë on parchmënt papër to sët. Rëpëat with rëmaining dough.
  6. Mëlt thë dark chocolatë in thë microwavë in 20 sëcond incrëmënts, stirring aftër ëach until mëltëd and smooth.
  7. Using a spoon, scoop up somë of thë mëltëd chocolatë. Hold thë spoon at an anglë so thë chocolatë slowly starts to run off. Rhythmically swëëp thë spoon back and forth ovër thë bonbons to makë thë chocolatë stripës on top, rëpëat until all bonbons arë toppëd.
  8. Storë in an airtight containër in thë rëfrigërator.

No comments:

Post a Comment